Entertainment

Hoe kies je de beste photobooth?

photobooth huren

Op de tentoonstelling kunt u meer dan 50 virtuele rondleidingen bekijken die we voor de fotobooth hebben gemaakt, en sommige daarvan zijn heel bijzonder. Als u een fotobooth naar uw eigen tentoonstelling wilt brengen, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze fotobooth georganiseerde projecten pagina.

Blijvende pret

Fotobooth zijn niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig is het makkelijk om er eentje te vinden die aan jouw wensen voldoet. Om een fotobooth op te zetten komt niet veel bij kijken alleen welke bij je past. Maar dat kunt u altijd zien op een fotobooth flyers zoals:

  • Vol.1 Photobooth Flyer
  • Vol.2 Photobooth Flyer
  • Vol.3 Photobooth Flyer
  • Vol.4 Photobooth Flyer
  • Vol.5 Photobooth Flyer
  • Vol.6 Photobooth Flyer
  • Vol.7 Photobooth Flyer
  • Vol.8 Photobooth Flyer

Elke fotoboot heeft zijn eigen verhaal. Laat ons weten welk verhaal voor jou aanspreekt:

Vol.1 Jane’s Photo Booth

Vol.2 Alice’s Photo Booth

Vol.3 Mikki’s Photo Booth

Vol.4 Keicia’s Photo Booth

Vol.5 Higgins’s Photo Booth

Vol.6 Ace’s Photo Booth

Vol.7 Hailey’s Photo Booth

Vol.8 Amanda’s Photo Booth

Verstandige Stukken van Photobooth Apparatuur

Wanneer u in een photobooth beurs rondloopt, zult u verschillende fotobooth-achtige apparaten aantreffen. De gereedschappen die ze gebruiken verschillen nogal tussen de verschillende soorten fotobooths. Hier is wat informatie over elk van hen:

Haar & make-up

De twee meest voorkomende onderdelen van de fotobooth zijn ‘haar’ en ‘make-up’.

Het Haar filter

Je ziet kleine haartjes uit de fotobooth steken, het is er uit geknald terwijl je rondzwerft en mensen aan het lachen maakt. Mensen zullen een computer vaak vragen om zulke haartjes te verwijderen door te zeggen ‘verwijderen’ of gewoon ‘verwijder het’ te zeggen. Dit verzoek is enigszins universeel, rond elke 6,5-7 exemplaren van elke foto, verschijnt er meestal de instructie om het haar te filteren.

Door het haar dat uit de fotobooth steekt te kunnen knippen, gaan mensen nu veel meer. Als modellen animaties opnemen, of in een veld werken, is het waardevol om het haar zo te hebben gepositioneerd dat voorbijgangers aan het lachen worden gemaakt.

De Make-Up filter

Naast het haar wordt ook make-up filter veel gebruikt in fotobooths, op voorwaarde dat het niet op de make-up van een model terechtkwam. In dat geval konden de camera’s een flitser aanzetten, of er kon een flitser op de fotobooth staan, maar vaak was die niet gemakkelijk snel te verwijderen. Later werd het gebruik van de zogenaamde “binaire lenzen” op fotobooths populair, als een manier om een blow-up afbeelding, gepigmenteerde huid, of een kat die toevallig op de originele foto leek, duidelijk te tonen.

De make-up filter lijkt mettertijd populairder te worden, meestal in combinatie met het haar filter. Dit komt omdat het haar nogal aantrekkelijk is, en het op de fotobooth nogal goed in de neus kan komen. De siliconen make-up filter vergelijkbaar met die van huidverzorgingsproducten is een van de meest voorkomende make-ups gebruikt in fotobooths vandaag .

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *